Over ons | Bakkerijwereld

Bakkerijwereld bestaat al heel wat jaren. Nadat de bakkerij (bakkerij van Snippenberg) is verkocht zijn wij doorgegaan met Bakkerijwereld. In eerste instantie verkochten wij vanuit een hal op de Galvanistraat, maar deze werd al snel te klein. Sinds de zomer van 2019 zijn wij terug in ons oude pand aan de Frankeneng, waar vroeger ook de bakkerij was gevestigd. Dit is de plek waar de koffie en thee altijd klaar staat en waar wij graag in gesprek gaan om zo tot de juiste oplossingen te komen.

Machines staan hier in overvloed, met een snel wisselend aanbod in occasion apparatuur. Een deel van de nieuwe apparatuur staat hier ook uitgestald, uiteraard is het mogelijk om deze in werking te zien.

Wat u ook zoekt; nieuw, occasion, werkbanken, afkoelwagens of specifiekere machines, we hebben meestal wel een oplossing, en anders kijken we in ons netwerk. Want, Bakkerijwereld is meer dan alleen de verkoop van machines, het is ook een plek waar we inspireren en mensen samenbrengen.  Kijk maar eens op onze Facebook of Instagram, daar zijn velen voorbeelden te vinden.

Wees welkom bij ons in Ede!


De smaak te pakken