BW Home Edition 1,1 kW | Bakkerijwereld

BW Home Edition 1,1 kW


BW Oven Home Edition

 

Om te voldoen aan de vraag om ovens met een ruimere bakcapaciteit te leveren op 230 V hebben wij in samenwerking met onze leveranciers 3 ovens ontwikkeld welke tezamen nog steeds op 230V werken.

De ovens vragen 1,1 kw per oven en ze zijn afzonderlijk aan en uit te zetten (als men een laag niet gebruikt vragen ze ook geen stroom, extra zuinig dus).

 

Het betreft de BW Home edition oven met aangepaste elementen. In deze combi is het mogelijk om maximaal 3 ovens op elkaar te plaatsten, en toch op 230V te bakken.  De ovens zijn stapelbaar, hierdoor is het mogelijk om ook 1 of 2 ovens aan te schaffen en later uit te breiden.  

De vloer afmeting van 1 oven is 40x40 cm.

De afmeting van 1 oven is: 60x50x40 cm (BxDxH).

De hoogte van de bakruimte is 22 cm.     

 

Het is mogelijk om er een bijpassend rek bij te leveren. De prijs van een dergelijk rek bedraagt €395,- incl. btw. De hoogte van het rek, en ook de hoogtes van de ovens is nader te bepalen (elk rek wordt op maat gemaakt).

 

De vloer heeft een afmeting van 40x40 cm. Er zijn speciale bakplaten beschikbaar in de maat 40x40 cm. Er zijn 2 formaten; bakplaten met een 2cm hoge rand en bakplaten met een 5 cm hoge rand.

De prijs van de bakplaat is €25,- incl. btw.

 

De hoogte van de bakkamer is 22 cm, maar de oven beschikt niet over een stoominrichting. Wij verkopen stoombakjes welke langwerpig zijn en perfect in de ovens passen. De prijs is €100,- incl. btw. per stuk.

 

De prijs van 1 oven bedraagt €800,- incl. btw. 

 

Meestal staat de oven op voorraad, informeer vrijblijvend naar de huidige voorraad status. 

U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Ede om de ovens te bekijken, maar verzenden is ook mogelijk tegen vergoeding (€60,- incl. btw voor Nederland).

 


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Ovens