BW Home Edition | Bakkerijwereld

BW Home Edition


BW Oven Home Edition

 

De prijs van de oven is €775,- incl btw.

 

Het mooie is dat men zowel de boven- als onder- warmte apart kunt instellen. Zo kan men optimaal spelen met de warmte verdeling. Afhankelijk van hoog/laag product en meer of minder suiker in het recept.

Door de vloerwarmte kan men hiermee ook perfect taarten met natte vullingen of quiches bakken bijvoorbeeld. Daarnaast natuurlijk uitermate geschikt voor brood.

 

De hoogte van de bakkamer is 22 cm, maar de oven beschikt niet over een stoominrichting. Wij verkopen stoombakjes welke langwerpig zijn en perfect in de ovens passen. De prijs is €100,- incl. btw. per stuk.

 

De vloer heeft een afmeting van 40x40 cm. Er zijn speciale bakplaten beschikbaar in de maat 40x40 cm. Er zijn 2 formaten; bakplaten met een 2cm hoge rand en bakplaten met een 5 cm hoge rand.

De prijs van de bakplaat is €25,- incl. btw.

 

De ovens vragen 2,2 kW per oven. Het is mogelijk om 2 stuks op elkaar te stapelen.

In Nederland is het mogelijk om 2 ovens tegelijk te gebruiken als de keuken 2 groepen bevat (1 groep heeft in Nederland een max van 3,5 kW). Er zijn ook ovens te koop welke 1,1 kW per oven vragen. Zie daarvoor BW oven Home Edition 1,1 kW

 

Het is mogelijk om er een bijpassend rek bij te leveren. De prijs van een dergelijk rek bedraagt €395,- incl. btw. De hoogte van het rek, en ook de hoogtes van de ovens is nader te bepalen (elk rek wordt op maat gemaakt).

 

Meer inspiratie nodig? deze oven is ook te vinden op Instagram: home.bakersoven

 

Meestal staat de oven op voorraad, informeer vrijblijvend naar de huidige voorraad status. 

U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Ede om de ovens te bekijken, maar verzenden is ook mogelijk tegen vergoeding (€60,- incl. btw voor Nederland). 


Nieuw


Deel dit met anderen


Hoort bij productgroep

Ovens
ModelBaklaagBakvloer afmetingVoltageAfmeting oven
BW Home Edition140x40 cm.230 Vt.60x50x40 cm. (BreedtexDieptexHoogte)